TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

189 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Tele őrültséggel tér vissza az Álarcos énekes

 2024. október 25.

Idén teljesen új álarcokkal, egy rejtélyes műsorvezetővel és egy titokzatos negyedik nyomozóval tér vissza a világ legőrültebb showműsora, az Álarcos énekes.

Tele őrültséggel tér vissza az Álarcos énekes

A négytagú nyomozói gárdából három kiléte már ismert: Csobot Adél, aki minden csínyját-bínját ismeri a műsornak, hiszen nyomozóként és rejtélyes Automataként is vett már részt a szuperprodukcióban, Istenes Bence - most először - hivatalos nyomozóként debütál, míg a “rangidős” nyomozó, Sebestyén Balázs is újra nagyítót ragad.

De vajon ki lehet a rejtélyes negyedik nyomozó és ki a műsorvezető? Az RTL online felületein nyomokat szórtunk szét, a találgatás és a nyomozás már kezdetét vette. Kövessék az RTL felületeit, ahol hamarosan leleplezzük kilétüket!

A kérdés tehát, hogy kit rejt az Ananász, a Sushi, a Mézeskalács vagy a többi, egyelőre titokzatos karakter álarca? Szigorú biztonsági intézkedések védik a rejtélyes álarcosok kilétét, mégis mindenki előtt csak egyetlen cél lebeg: le kell leplezni az Álarcos énekeseket! Idén az RTL-en ismét feltesszük a kérdést: ki van a maszk mögött?

Őrültséggel tele érkezik az Álarcos énekes új évada november 10-től minden vasárnap este, 19:30-tól az RTL műsorán. A nagyszabású showműsor adásai az RTL+ Premium csomagban is láthatóak és ott bármikor visszanézhetők reklámok nélkül.

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!