TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

189 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Október 24-én indul Kovács András Péter saját műsora

 2024. október 11.

Csütörtökönként 23 órától kezdődik majd Kovács András Péter szórakoztató műsora, avagy barátság-talkshowja, a KAPóra, ahol hírességek és legjobb barátaik tűnnek fel, hogy kiderüljön, mennyit is tudnak egymásról, mindezt persze sok-sok nevetéssel, amire a Dumaszínház ikonikus alakja a garancia.

Október 24-én indul Kovács András Péter saját műsora

Ha szeretnéd a napot egy sztorikban, poénokban és nevetésben gazdag műsorral zárni, akkor semmiképp se kapcsolj el a VIASAT3-ról az Őszinte leszek után, 23 órakor ugyanis elstartol a Dumaszínház egyik nagyágyújának produkciója, a KAPóra, Kovács András Péter műsorvezetésévél.

Az interaktív játékokkal tarkított „barátság-talkshow” minden epizódjában egy-egy sztárvendégé és annak közeli barátjáé a főszerep, aki válaszol a hírességgel kapcsolatos kérdésekre. Felelevenednek barátságuk fejezetei és régi történetek kerülnek elő, így emlékezetes pillanatokból biztos nem lesz hiány.

Kovács András Péter műsorából, amely a KAPOD podcast-sorozat tévés formátuma most többek között kiderül, hogyan jellemezné barátságukat egyetlen szóval Ráskó Eszter és Ács Fruzsina, ki Gianni Annoni egyik legközelebbi barátja, és milyen vicces sztorikat tartogat Peller Anna és Peller Mariann a tarsolyában.

KAPóra országos premier: október 24-től minden csütörtökön 23:00-kor a VIASAT3 műsorán!

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!