TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

189 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Jön a Fedőneve: Volpe című sorozat a STORY4 műsorára

 2024. augusztus 23.

Újabb országos premiert jelentett be a Network4 Media Group, ezúttal a STORY4 csatornára érkezik egy Magyarországon eddig soha nem látott sorozat, a Fedőneve: Volpe. Jó hír a sorozatrajongóknak, hogy jön a Rex Kanadában első öt évada, valamint tizedik évadával jelentkezik a Brokenwood titkai is.

Jön a Fedőneve: Volpe című sorozat a STORY4 műsorára



Sylvia Fox elégedetlen a munkájával és a főnökeivel is - előfordul mindenkivel, csakhogy a hölgy az MI6, vagyis a brit hírszerzés titkosügynöke. A jól képzett ügynök Olaszországba utazik az unokatestvére esküvőjére, azonban rögtön gyanús jeleket észlel és a végén egy bűncselekmény megoldásában találja magát. Sylvia végül marad az országban, a múltja elől azonban nem tud elmenekülni, a maffiával, különböző titkosszolgálatokkal és családi titkokkal is akad dolga.

A festői tájon játszódó angol kém/bűnügyi történet jól kidolgozott karakterekkel, izgalmas eseményekkel, remek forgatókönyvvel emelkedik ki a hasonló sorozatok közül. Az Itália szívébe költöző Sylvia Foxot Emilia Fox alakítja. Ahogyan a karakter is egy profi a maga területén, úgy a színésznő sem éppen kezdő. Nevéhez olyan szerepek kötődnek, mint a Büszkeség és balítélet című tévésorozat, vagy a Roman Polanksi-féle A zongorista. Fox nemcsak főszereplője, hanem executive producere is a sorozatnak, amelyet 2022-ben mutattak be, a második évad pedig 2024 nyarán debütált.

A Fedőneve: Volpe című sorozatot országos premierként a STORY4-en láthatják a magyar nézők, augusztus 25-től heti egy alkalommal.

Naponta találkozhatnak augusztus 21-től a TV4 nézői az egyik legmenőbb detektív duóval: Hudsonnal és Rexszel a Rex Kanadában című sorozatban. A nagy sikerű széria mind az öt évada látható lesz a TV4 képernyőjén. John Reardon alakítja Charlie Hudson nyomozót, aki Rex (a kutya valós neve az arisztokratikus Diesel vom Burgimwald) személyében új társat kap. Hudson bűnüldözői tudása Rex ösztöneivel kiegészülve ellenállhatatlan párost alkot.

A misztikus sorozatok rajongóinak nagy örömére a Brokenwood titkai krimisorozat a 10. évadával folytatódik augusztus 23-tól a TV4 és GALAXY4 képernyőjén. Új-Zéland Brokenwood települése idilli, csodás hely, azonban sorozatban történnek itt a gyilkosságok és az igazi veszélyek a felszín alatt rejtőznek. Mike Sheperd (Neill Rea) nyomozó az emberölések nyomába ered - a szerethető detektív minden epizódban egy-egy újabb rejtélyt old meg.

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!