TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

189 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Ha kézilabda Bajnokok Ligája, akkor Sport TV

 2024. szeptember 06.

Szeptember 7-én Fradi és Győr double-headerrel rúgja be az ajtót a női kézilabda Bajnokok Ligája 2024-25-ös szezonja a Sport1-en. Mindkét zöld-fehér sztárcsapatra dán ellenfél vár az első fordulóban. Férficsapataink, a Szeged és a Veszprém jövő héten kezdenek a két német BL-résztvevő ellen.

Ha kézilabda Bajnokok Ligája, akkor Sport TV

Kifejezetten hízelgő képet mutat az EHF női Bajnokok Ligájára vonatkozó, szezon előtti hivatalos erősorrendje. Ezen a listán ugyanis a címvédő Győri Audi ETO KC az első, míg a 2024-ben magyar bajnokságot és Magyar Kupát nyerő FTC-Rail Cargo Hungaria a harmadik. Mondanunk sem kell, ez azt jelenti, a nemzetközi szövetség szakértői szerint remek szezon várhat a két magyar csapatra.

Az FTC-Rail Cargo Hungaria nagyon komoly erősítéseket hajtott végre a nyáron. Négy klasszis érkezett a zöld-fehérekhez. Laura Glauser és Orlane Kanor ezüstérmet nyert a francia válogatottal az olimpián, az orosz Darja Dmitrijevának olimpiai bajnoki címe is van, míg honfitársa, Valerija Maszlova az előző BL-kiírás egyik legjobb góllövője volt. Nem kérdés, hogy most már minden poszton legalább két világklasszis áll a vezetőedző, Allan Heine rendelkezésére. Az első fordulóban a dán Nyköbing lesz a Fradi ellenfele hazai pályán, ami a Ferencváros esetében az Érd Arénát jelenti.

Amint ez a mérkőzés véget ér, máris Győrbe kapcsol a Sport1, ahol a címvédő Győri Audi ETO KC az Esbjerget fogadja. Igazi csemegének ígérkezik ez a találkozó, hiszen a fent említett listán a második helyen épp az Esbjerg áll a Győr mögött. Tulajdonképpen már a nyitányon megkapjuk az ősz egyik legnagyobb rangadóját. Izgalmas nyara volt a győrieknek, komoly változások történtek a keretben. Többek között a visszavonuló Stine Oftedal is a távozók között van, de Hatadou Sako, Kristina Jörgensen, Kristine Breistöl, Dione Housheer, Bo van Wetering vagy épp Kelly Dulfer reményeink szerint hamar belopja majd magát a magyar szurkolók szívébe.

Televíziós program:
FTC-Rail Cargo Hungaria – Nyköbing: szeptember 7., szombat 15:15, Sport1 (élő); kommentátor: Bartha Zoltán

Győri Audi ETO KC – Esbjerg: szeptember 7., szombat 17:45, Sport1 (élő); kommentátor: Méhes Gábor

Harmadik Félidő és férfi kézi BL:
A Sport TV Harmadik Félidő című műsora visszatér a 15. szezonjával.

Vasárnap 19:30-kor Petur András köszönti majd a nézőket a szezon első epizódjában, ahol a női BL első fordulója mellett már szóba kerül a férfi sorozat is, amelyben az OTP Bank-Pick Szeged és a Veszprém HC is csütörtökön debütál a Magdeburg, illetve e Füchse Berlin ellen. Három BL-fordulót játszanak, mielőtt a többi résztvevő mellett a Veszprém is elutazik Egyiptomba a klubvilágbajnokságra.

Harmadik Félidő: szeptember 8., vasárnap 19:30, Sport1 (élő)

OTP Bank-Pick Szeged – Magdeburg: szeptember 12., csütörtök 18:00, Sport1 (élő); kommentátor: Méhes Gábor

Füchse Berlin – Veszprém HC: szeptember 12., csütörtök 20:30, Sport1 (élő); kommentátor: Bartha Zoltán

A Sport1 élőben közvetíti a férfi és női kézilabda Bajnokok Ligája minden magyar érdeketségű mérkőzését, ez 56 csoportmeccset jelent, továbbá az egyenes-kieséses szakaszt és a FINAL4-okat is.

Csoportkör:

szeptember 7-től március 5-ig

Egyenes kieséses szakasz:

március 22-től április 30-ig

Női FINAL4:

május 31-június 1., Budapest

Férfi FINAL4:

június 14-15., Köln

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!