TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

189 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

FBI - New York különleges ügynökei - érkezik a hatodik évad a TV4-re

 2024. szeptember 13.

Magyarországon elsőként a TV4 mutatja be az FBI - New York különleges ügynökei című sorozat hatodik évadát. Az amerikai produkció 2018 a világ egyik kedvenc sorozata, amelynek első öt évadát is a Network4 Media Group csatornáin követhette a hazai közönség. Emellett országos premierként érkezik a német bűnügyi sorozat, a Tetthely - Münster (TV4) tizenöt epizódja, a dán Sommerdahl bűntények (GALAXY4) harmadik évada, valamint az Itáliában játszódó angol ex-kémnőről szóló Fedőneve: Volpe (STORY4) második évada. A brit bűnügyi sorozat, a McDonald és Dodds a negyedik szériájával robban be a hazai tévékbe a TV4 képernyőjén.

FBI - New York különleges ügynökei - érkezik a hatodik évad a TV4-re

Az ősz beköszöntével igazi sorozatdömping köszöntött a Network4 szórakoztató csatornáira. A legnagyobb várakozás talán az FBI - New York különleges ügynökei új szezonját előzte meg. Epizódonként átlagosan 12,3 millió nézőt vonz a sorozat a CBS szerint a képernyők elé az Egyesült Államokban. A tizenhárom részből álló hatodik évad a tengerentúlon idén februárban debütált és szeptemberben a magyar nézők is teljes egészében láthatják a szervezett bűnözés és terrorizmus ellen nyomozó ügynökök eseteit. A produkció olyan sikeres, hogy nem is egy, hanem rögtön két “testvérsorozata” készült, a részben Budapesten forgatott FBI International, valamint az FBI: Most Wanted. Az FBI - New York különleges ügynökei szeptember 11-től látható a TV4 műsorán.

Más magas színvonalú, népszerű és máshol nem látható sorozatok is érkeztek a Network4 Media Group csatornáira. A Sommerdahl bűntények harmadik évada szeptember 12-én mutatkozik be idehaza a GALAXY4 műsorán - a dán krimi nemcsak a különleges bűnesetekre koncentrál, hanem a nyomozók magánéleti feszültségeire is.

Második évadának hazai premierjére készül a Fedőneve: Volpe című sorozat, amelyben az angol titkosszolgálat visszavonult ügynöknője Olaszországban építene új életet, helyette azonban a múltja találja meg őt. A igényes és kivételesen szép környezetben játszódó bűnügyi és kém sorozat minden elemében vérprofi munka. A Tetthely – Münster, valamint a McDonald és Dodds című sorozatok már képernyőre kerültek – mindkét bűnügyi szériát folyamatosan láthatja a közönség.

Szeptembertől a nézők a TV4 képernyőjén követhetik a Doktor Murphy és a Feketelista első három évadát is. Az amerikai Doktor Murphy sorozat főhőse egy fiatal sebész, aki hihetetlen tehetségével életeket ment, autizmusa miatt azonban nehezen kezeli a társas kapcsolatokat. Az NBC Feketelista című sorozata egy elit katonáról szól, akiből először bűnöző, majd a legkeresettebb bűnelkövetőket üldöző fejvadász lesz.

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!