TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

192 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Izgalmas és megosztó saját gyártások a Spektrumon

  2024. június 21.

Az AMC Networks International Central and Northern Europe [AMCNI CNE] kötelékébe tartozó Spektrum ősszel két saját gyártású produkciót is képernyőre tűz, amelyek forgatásai elkezdődtek. Gyakran parázs vitát kiváltó, a magyar hegymászók sikeres csúcstámadásait, sajnos sokszor az életükbe kerülő expedícióikat feldolgozó Minek ment oda, valamint a Vadon Jani és Dr. Sós Endre- az állatkert főállatorvosa műsorvezetésével készülő Dr. S.O.S. – Vészhelyzet a vadonban ősztől látható a magyar ismeretterjesztő csatornán.

Izgalmas és megosztó saját gyártások a Spektrumon

Íme a Megasztár zsűrije

  2024. június 13.

Vége a várakozásnak, a TV2 leleplezi a 2024-ben visszatérő Megasztár zsűrijét. Az ötfős ítészcsapatot Rúzsa Magdolna, Marics Peti, Marsalkó Dávid, Molnár Ferenc Caramel és Papp Szabi alkotják. A közös munka hamarosan megkezdődik, hiszen indulnak a válogatók, hogy ősszel kiderüljön, ki lesz 2024-ben az Év hangja!

Íme a Megasztár zsűrije

   TV2 | TV2 HD

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!