TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

192 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Sir Ranulph Fiennes és Joseph Fiennes izgalmas expedícióra indulnak

  2024. május 31.

A National Geographic új kétrészes sorozatában Sir Ranulph és Joseph Fiennes nehéz, de gyönyörű feladatra vállalkoznak: megkísérlik újra végigjárni Sir Ranulph úttörő jelentőségű 1971-es expedíciójának útvonalát a kanadai rengetegben. A széria bemutatója június 1-jén 13.00 és 14.00 órakor lesz a National Geographic műsorán.

Sir Ranulph Fiennes és Joseph Fiennes izgalmas expedícióra indulnak

Benzingőzös hétvége a Network4-en

  2024. május 23.

Az autó-motorsportok rajongói akkora dózist kapnak a Network4-től a hétvégén, amely könnyen túladagoláshoz vezethet. Összesen 56 órányi élő autó-motor sport közvetítés során 38 különálló eseményt mutat meg a Network4 a magyar nézőknek két sportcsatornán (ARENA4, MATCH4) és a streaming szolgáltatáson (NET4+) keresztül. Szerepel a kínálatban NASCAR, DTM és Kamion EB is, ám a legjobban várt esemény a három órányi eszeveszett száguldás lesz a világ leghíresebb versenypályáján, Indianapolisban. Vasárnap itt az Indy500!

Benzingőzös hétvége a Network4-en

   Match4 | Arena4

Álomkertek 3. évad és Mesterségek Memoárja premier

  2024. május 17.

Két saját gyártású produkció is debütál a pünkösdi hétvégén a Spektrum Home-on és a Spektrumon. Az Álomkertek harmadik évada bemutatja a publikum számára gyakran rejtett magyar ékszerdoboz-kerteket, míg a Mesterségek memoárja tisztelgés az évszázados hagyományokkal bíró kézműves foglalkozások mesteremberei előtt, új perspektívából, megindító képi világgal.

Álomkertek 3. évad és Mesterségek Memoárja premier

Hazánkban is debütál a népszerű amerikai showműsor

  2024. május 10.

Elsőkézből tudhatnak meg mindent a magyar nézők az amerikai belpolitikával és a közelgő választásokkal kapcsolatban, méghozzá a Comedy Centralon. A humorcsatorna legendás műsora, a The Daily Show ugyanis végre a hazai képernyőkre költözik. Az aktuális évadban Jon Stewart és műsorvezető kollégái mindenkinél viccesebb formában tálalják a legfontosabb közéleti témákat május 12-től minden vasárnap 23:30-kor.

Hazánkban is debütál a népszerű amerikai showműsor

Jön a Szörnyszakik 2. évada a Disney csatornára

  2024. május 03.

A nagy sikerrel, 23 éve bemutatott Szörny Rt. rajzfilmből a Disney egy sorozatot készített, amely bemutatása után rögtön az egyik legnépszerűbb rajzfilm lett a Disney csatornán. A Szörnyszakik egy nappal azután játszódik, hogy a Szörny Rémlénytársaság elkezdte a gyerekek nevetését gyűjteni rémisztegetésük helyett, Iszony City energiaellátása érdekében. Az első évad áprilisi premiere után rögtön érkezik a második évad is a csatornára, május 6-án.

Jön a Szörnyszakik 2. évada a Disney csatornára

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!