TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

189 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

A világpremierrel egyidőben látható a The Walking Dead: Daryl Dixon második évada Magyarországon

 2024. szeptember 27.

A The Walking Dead: Daryl Dixon – The Book of Carolnak köszönhetően idén már a negyedik The Walking Dead spinoff sorozatot követhetik a rajongók a magyar AMC-n. A sorozat a világpremierrel egyidőben debütál a magyar nézők előtt.

A világpremierrel egyidőben látható a The Walking Dead: Daryl Dixon második évada Magyarországon

A közönségkedvenc Daryl Dixont (Norman Reedus) és Carol Peletiert (Melissa McBride) középpontba állító sorozat új évada ott veszi fel a fonalat, ahol az első évad abbamaradt. A két címszereplő régi démonokkal néz szembe, miközben Carol a barátja megtalálásáért, Daryl pedig a Franciaországban maradással kapcsolatos döntésével küzd, ami feszültséget okoz a Fészekben. Emellett Genet (Anne Charrier) mozgalma is lendületet vesz, ami a Pouvoir-t és a Remény Unióját konfliktushelyzetbe állítja a Franciaország jövőjéért folytatott harcban.

A 6 epizódos második évad magyar premierje a világpremierrel egyidőben, angol nyelven 2024. szeptember 30-án 03:00-kor látható, míg szeptember 30-án 22:00-kor magyar szinkronnal is elérhető az AMC-n a rajongók számára. A sorozat népszerűségét jól mutatja, hogy a 3. évada forgatási munkálatai nyáron megkezdődtek Spanyolországban.

A The Walking Dead: Daryl Dixon - The Book of Carol főszereplői Reedus, McBride, Clémence Poésy, Louis Puech Scigliuzzi, Laika Blanc Francard, Charrier, Romain Levi és Eriq Ebouaney, a showrunner David Zabel, Scott M. Gimple, Reedus, McBride, Greg Nicotero, Angela Kang, Brian Bockrath, Daniel Percival, Jason Richman és Steve Squillante.

A magyar rajongók 2025-ben sem maradnak új TWD-sorozatok nélkül: januárban érkezik az AMC-re a Dead City első évada, ezt követően pedig szinte azonnal, az USA-premierrel egyidőben követhetik kedvenc karaktereik sorsát a zombiapokalipszis sújtotta világban a sorozat második évadában.

Premier:
The Walking Dead: Daryl Dixon – The Book of Carol szeptember 30. 22:00

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!